Gala Tanarului Actor – HOP

Gala HOP în Pod se va desfăşura în perioada 26 octombrie-1 noiembrie , În Pod la Historia din Bucureşti unde zilnic, de la ora 21.00, vor avea loc spectacole prezentate de actorii câştigători ai Galei Tânărului Actor de la Costineşti, din septembrie.

Zilnic, vor evolua câte trei actori, iar la începutul şi la sfârşitul festivalului vor avea loc spectacole de gală. ,,Pisica verde” va deschide Gala, în timp ce ,,Almost Maine”  va încheia săptămâna dedicată teatrului tânăr. Tot în ultima seară a Galei va avea loc şi un spectacol de improvizaţie scenică.

Gala HOP în Pod este o iniţiativă a actorului Marius Manole care a făcut parte din juriul Galei Tânărului Actor-HOP. Acest proiect este susţinut de actriţă Oana Pellea, care a fost preşedintele juriului şi de directorul aristic al competiţiei.

Dintre artiştii care s-au remarcat la Gala Tânărului Actor de anul acesta, vor evolua pe scenă din Podul de la Historia: Anghel Damian – câştigător al premiului Revistei Yorick şi premiului Festivalului Comediei româneşti -festCO pentru rolul din ,,Bucăţi” de Lia Bugnar, precum şi pentru întruchiparea actorului Tom Hanks: Ruxandra Maniu, câştigătoarea premiului Ştefan Iordache, marele premiu al Galei, precum şi al premiului publicului pentru rolul din ,,Râs nervos”,de Christopher Durang.

De asemenea, pe scenă din Podul de la Historia va evolua Alexandra Caras, câştigătoare a premiului special al juriului-trofeul “Sică Alexandrescu”, pentru ,,Salome”, după o idee de Charles M. Lee, precum şi pentru întruchiparea actriţei Marlene Dietrich.

Gala Hop în Pod vine în întâmpinarea tinerei generaţii de actori şi îşi propune să facă posibilă întâlnirea noilor talente aflate la început de drum cu publicul din Capitală. Gala se va desfăşura în paralel cu Festivalul Naţional de Teatru (25 octombrie-3 noiembrie).

actor-hop

Lasa un comentariu