Categoria Muzica

Jazz de mansarde 13: Loungerie II

Joi, 14 noiembrie, în mansarda Acuarela, LOUNGERIE II (fusion, punk, jazz) vă invită la o seară Jazz de Mansarde 13, o seară de reinterpretare electro-acustică a celui mai recent album lansat.

Îndemnul trupei este: „ASCULTĂ ALTFEL ca să te poți TRANSFORMA! ASCULTĂ pentru că vrei să fii SURPRINS!”.

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervări: 0745 662 889

Tuesday Jazz: Bebop Classic

“Săptămâna jazzului începe de marţi, la Mignon.”

Cunoscut drept locul unde publicul se intalneste cu teatrul, începând din luna noiembrie Mignon va gazdui si seri de muzica improvizată si jazz cu artisti romani si straini, concerte propuse de revista Jazz Compas.

Luna noiembrie ii aduce pe scena teatrului:

George Dumitriu & Sanem Kalfa (5 noiembrie),

Bebop Classics (12 noiembrie)

Mircea Tiberian Trio (19 noiembrie)

Catalin Milea Hammond Trip (26 noiembrie)

Concertele vor începe la orele 21.

“Dragoste in 3″

Pe 14 noiembrie, Puzzle Cafe Bistro & Live Events din Bucuresti o aduce pe Alina Manole alaturi de Raul Kusak,  unul dintre cei mai buni pianisti si de Claudiu Purcarin, un tobosar de finete si vibratie intr-un concert numit Dragoste in 3 .

Experienta unui concert Alina Manole bulverseaza pentru ca, spre deosebire de prestatia mecanica a multor performeri din showbiz, muzica ei are acea inteligenta emotionala a oamenilor care traiesc si aleg cum sa o faca.

Pagina evenimentului pe facebook:https://www.facebook.com/events/640522732665432
Pagina oficiala a artistei:https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial
Fragmente de concert:
Explica-mi si mie: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc
Dragoste in 3: http://www.youtube...

Alexandra Usurelu feat. Mariano Castro & Bobby Stoica

Miercuri, 13 noiembrie, ora 21:00 – CONCERT ALEXANDRA USURELU feat MARIANO CASTRO & BOBBY STOICA la la Hard Rock Cafe.  Alaturi de compozitorul si producatorul Bobby Stoica si pianistul argentinian Mariano Castro (nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy), artista ii invita pe ascultatori sa ia parte la o o prestatie artistica ce promite sa ramana in sufletele iubitorilor de muzica, vorbind despre dragoste, despre oameni, despre sufletul fiecaruia.

Biletele la concert pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pewww.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea au pretul de 25 de lei si includ loc la masa.

Piano Concerto – Omer Klein jazz

Pianistul israelian revine în București miercuri, 13 noiembrie, ora 20.00, un concert de jazz organizat de ArCuB în parteneriat cu Green Hours.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte Nr. 14), online pebilete.arcub.ro şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio (semnalizate Bilete.ro) şi în Magazinele Germanos.

Preț bilet:

Categoria I: 35,00 lei

 Categoria II:  26,50 lei

 Elevii şi studenţii, care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile, pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

large_5463_Omer_Klein_1

Recital Dan Grigore

Joi, 7 noiembrie, începând cu orele 19:00, la Sala Radio din Bucureşti, va avea loc un recital extraordinar susţinut de celebrul pianist Dan Grigore, cu ocazia celei de-a 92-a aniversare a Majestăţii Sale, Regele Mihai I. Evenimentul se va desfăşura în prezenţa Alteţelor Regale Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae.

Recital June Jazz & Classics

Astăzi, 6 noiembrie va avea loc la  Galeria Occidentului, începând cu ora 19:00 recital de pian, saxofon și voce realizat de Alex Burcă, Ștefan Munteanu și June Anda.

Preţul unui bilet este de 40 de lei.

Balul lui Verdi

Astăzi, începând cu ora 19:00 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Timişoara va avea loc un spectacol veritabil de operă.

Artişti Operei Naţionale Române din Timişoara vor pune în scenă opera “Bal Mascat” de Giuseppe Verdi.

                                    DISTRIBUŢIA:

  • Gustav al III-lea.…………………………..Cristian BĂLĂŞESCU
  • Contele Anckarstrom…………………..Dan PATACĂ
  • Amelia……………………………..………….Lăcrimioara CRISTESCU
  • Ulrica…………………………………………..Liliana NECIU (Cluj-Napoca)
  • Oscar……………………………….………….Cristina VLAICU (debut)
  • Cristian……………………………………….Bogdan ROMAN
  • Horn……………………………….…………....

Lansare CD Best Romanian Jazz

Miercuri, 6 noiembrie 2013, începând cu ora 20:00 va avea loc la Hard Rock Cafe un concert de Jazz şi Blues cu prilejulul lansării CD-ului  Best Romanian Jazz-Tribute to Jancy Korossy. Concertul va fi susţinut de   IRINA POPA & THE SINNERS şi MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE.

Tom Jones

Prima zi a lunii noiembrie aduce în fața bucureștenilor la Sala Palatului un nou concert marca Sir Tom Jones. Astfel, legendarul muzician în vârstă de 73 de ani va concerta la aproape 2 ani de la precedentul său show în aceeaşi locaţie

Biletele pentru concert:

Exclusiv VIP : 790 Lei

VIP : 490 Lei

Categoria I: 290 lei

Categoria II: 250 Lei

Categoria III: 200 Lei